Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно обява за кола в пловдив

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Относно обява за кола в пловдив

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...366&f1=details

някой колега да е гледал колата на живо и да е тествал да каже как ?

колата е регистрирана с пловдиски номера .....
    Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
    Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!

.

Хахаха.Тамън в Събота като я миеха я снимах и щях да я пускам тук ,че собствениците на салона ги познавам и бая се поналъгахме относно алфи.Там е и офиса на ЛевИнс-а и бяха дошли една камара приятели да мием и нашите коли пред службата.
    Колата е с козметичи забележки-натиснат преден ляв калник,пукнатини по броните,липсваща пръскалка на единия фар.В лявата опа не в дясната седалка има интегрирано двд.На малко и реални километри е.Колата е на частно лице оставило я за продан.Първи собственик от милано моторс 2005.Колата се вадеше по 3 пъти в годината.А,има скъсан един тампон на щангата на мотора хахаха.Салона е перфектен чисто черен.
    Цена(тихо не съм казал аз)18000лева.Заслужава си при положение,че в европа почват от 10 евро.
    На едната снимка в дъното се виждат двете 155-ци и ГТВ-то с навирени капаци и ние се суетим около тях.
    Last edited by AnastasKOSTOV-REX; d.m.y г., 23:56.
    155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
    1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
    GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
    ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите

Comment

Тая тема ме вкарва в мисли,хем ГТА хем Selespeed,идеалната комбинация за мен.........
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Преди известно време в мобилето се продаваше ГТА,с ръчни скорости.Също имаше дребни забележки.Тъмно-сива,имаше тема и за нея.
        Дори ходих да я гледам и доста се бях замислил...
        Та,въпросната стоя няколко месеца,като последно цената и беше около 9000лв...Дори не знам дали се продаде
        В този ред на мисли,18000 са доста пари.Пълното обслужване на ГТА не е евтино

П.П
        Ето я темата http://clubalfaromeo.com/forum/showt...ight=%C3%D2%C0
        Mercedes ML 63 AMG 07'
        159 TI 2.4JTDm SW 09'
        156 2.0 20V Turbo
        VW Phaeton 3.0 TDI 09'
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
          Тая тема ме вкарва в мисли,хем ГТА хем Selespeed,идеалната комбинация за мен.........
          Скива ли кво пише - "Скорости - F1".......как да го тълкувам тва - че вдига скоростите на Формулата или скоростите и се превключват така......
          Може и да са я почистили, но двигателния отсек има места където ако пусне човек доматено семе и разсада догодина му е сигурен......
          И за тия 18 бона освен двд в предната дясна седалка, на задната отляво трябва да има масажистка за шофера мисля аз......
          Иначе се пак си е ГТА......
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
            Скива ли кво пише - "Скорости - F1".......как да го тълкувам тва - че вдига скоростите на Формулата или скоростите и се превключват така......
            Може и да са я почистили, но двигателния отсек има места където ако пусне човек доматено семе и разсада догодина му е сигурен......
            И за тия 18 бона освен двд в предната дясна седалка, на задната отляво трябва да има масажистка за шофера мисля аз......
            Иначе се пак си е ГТА......
            Да бе видях го това за "Скорости - F1",ама Selespeed е още по-трудна дума за тълкуване от някои.......,Селетата най-редовно си ги пишат по обявите F-1,Автоматик,Триптроник,то даже и аз и викам на моята автоматик,че ми е писнало да обяснявам що е Селе.....,а цената рано или късно ще я свали.
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Момци, това е GTA-то на Деси Слава.... да, точно така, бившата кола на фолк дивата Деси Слава.... та в тоя ред на мисли, колата преди беше със софийски номер и едва ли е имала само един собственик - на документи може, ама на практика....
              Ако не ме лъже паметта, козметичните забележки са най-малкия проблем
              Иначе километрите може и да са реалните, щото колата постоя известно време по сервизите.... Ма може и да са я пооправили де
              Last edited by Kuku; d.m.y г., 10:08.
              sigpic

Comment

Тази кола беше на Деси Слава. Един път (за който аз знам) е влизала в сервиз за каране без масло като се беше разтропал мотора.... сещайте се какво и правиха.

Кутията не е обикновено селе. На нея има логото на ферари и наистина превключва много бързо. Има пера зад волана (на снимката малко не се виждат). Колата има и поръчкови екстри и тогава мисля дадоха за нея над 100 000 лв.
                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Утре ще ходя да я видя от близко разстояние как е.Ще споделя наблюденията след това
                  sigpic
                  ex 147 JTD by Turbon
                  Giulietta multiair - the new passion

Comment

В последното мнение от линка на V_A_N_K_A_T_A има доста арни ГТА-та на доста по-народни цени... Че и спортвагони...

Comment

какво стана някой гледа ли колата на живо да сподели как е??
                      Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
                      Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!

Comment

Тъкмо се бях навил да я взимам но видях,че едната пръскалка на фаровете е счупена та се отказах
                        П.С-Много са и парите според мен!
                        155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4